Luis Suarez i zvanično propušta okršaj protiv Barcelone

Još uvijek poziivan na koronavirus

Luis Suarez i zvanično propušta okršaj protiv Barcelone

Endin Čaušević

Atletico Madrid u subotu na svom terenu igra veliki derbi protiv Barcelone.

Mnogi su očekivali da će ovo biti okršaj Luisa Suareza protiv dojučerašnjeg kluba, ali nažalost to se neće desiti jer je urugvajski napadač prije nekoliko dana potvrdio da je pozitivan na koronavirus.

Suarez se testirao nakon meča protiv Kolumbije, te je nalaz bio pozitivan. Već nekoliko dana je u izolaciji i odlučio je ponovo danas da se testira kako bi mogao biti u konkurenciji za meč protiv Barcelone ako bude negativan.

Međutim, Suarez je dobio vijesti koje su ga razočarale, a to je da je još uvijek pozitivan na koronavirus i sada je jasno da sigurno neće biti u konkurenciji za utakmicu protiv Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez se još uvijek nalazi u izolaciji i nije poznato kada bi se mogao vratiti u Madrid.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi