Mundo Deportivo: Konačno je stiglo Pjanićevo vrijeme

Protiv Atletico Madrida od prve minute

Mundo Deportivo: Konačno je stiglo Pjanićevo vrijeme

Endin Čaušević

Fudbalere Barcelone nakon reprezentativne pauze već u subotu očekuje veliki derbi protiv Atletico Madrida.

Katalonski klub nije baš u najboljoj formi na početku sezone, te su imali nekoliko neočekivanih kikseva u La Ligi. Ipak, sigurno je da će Barcelona ići na pobjedu u Madridu protiv Atletica koji je u seriji od četiri uzastopne pobjede.

Međutim, za Ronalda Koemana su se pojavili problemi jer neće moći računati na Sergija Busquetsa koji pored De Jonga očito ima zacementirano mjesto u početnoj postavi.

Busquets se povrijedio na meču reprezentacije Španije i van terena će biti oko mjesec dana. Španski mediji pišu da će umjesto njega konačno šansu dobiti bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji bi u subotu protiv Atletica trebao igrati od prve minute.

Mundo Deportivo posvetio je danas dosta prostora Pjaniću, te su poručili da je njegovo vrijeme u Barceloni konačno došlo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Pjanićevo vrijeme je konačno došlo. Nakon povrede Busquetsa sve pokazuje da će Pjanić početi meč protiv Atletica. Da li će on postati ključni igrač za Koemana?", objavio je Mundo Deportivo na Twitteru.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fk1921
Bjezi od ovih idiota Pjanicu
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi