Luis Suarez je potpuno svjestan da mu vrijeme u Barceloni polako ističe
(Foto: EPA)

Urugvajac se sprema za odlazak

Luis Suarez je potpuno svjestan da mu vrijeme u Barceloni polako ističe

M. Šljivak

Urugvajski fudbaler Luis Suarez je svjestan kako njegovo vrijeme u Barceloni polako ističe.

Iskusni napadač će u januaru proslaviti svoj 33. rođendan i sve se više spominje mogućnost njegovog odlaska sa Nou Campa.

Barcelona uveliko traga za njegovom zamjenom. Mnoga imena se povezuju sa španskim prvakom, a i sam Suarez je spreman za dolazak novog igrača, ali i svoj odlazak iz kluba.

Svjestan je Urugvajac kako neće još dugo nositi dres katalonskog velikana.

"Rekao sam to i ranije. Doći će vrijeme kada mi godine neće dozvoliti da igram na nivou koji je potreban Barceloni. Ipak, dokle god mogu, dokle god imam snage da pomognem timu, davat ću sve od sebe", rekao je Suarez i potom je dodao:

"Bit će dobro za mene ako mi dovedu konkurenciju. Sigurno je da će neko biti željan uspjeha i to meni odgovara, a to će biti i dobra stvar za igrača koji dođe, jer će moći da se dobro pripremi za budućnost sa zaista fantastičnim fudbalerima".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Suarez je već šestu sezonu član Barcelone. Za klub je dosad odigrao ukupno 260 utakmica i postigao je 185 golova.

Tokom karijere je ovaj fudbaler još nastupao za Liverpool, Ajax, Groningen i Nacional.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Volio sam ga dok nije preso u farselonu :(
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi