Suarez na kraju sezone napušta Barcelonu i vraća se u bivši klub?

Katalonci ga žele prodati

Suarez na kraju sezone napušta Barcelonu i vraća se u bivši klub?

E. Čaušević

Španski mediji sve više špekulišu o tome da će Luis Suarez na kraju ove sezone napustiti Barcelonu.

Urugvajski napadač stigao je u Barcelonu na ljeto 2014. godine iz Liverpoola, te se pokazao kao ogromno pojačanje u prethodnim sezonama. No, Suarez već ima 32 godine i u Barceloni već razmišljaju o njegovoj zamjeni.

Već neko vrijeme se špekuliše da će Barca pokušati prodati Suareza na kraju sezone, ali da neće baš biti previše uporni u tome. ESPN je objavio da postoji šansa da se Suarez vrati u Ajax gdje je igrao nekada s dosta uspjeha.

Navodno, Ajax je pokazao interes da narednog ljeta kupi Suareza ukoliko cijena bude prava, a u Barci nemaju ništa protiv toka. Također, ESPN navodi da se i Suarezu sviđa ideja da ponovo nastupa u dresu kluba iz Amsterdama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Surez je u Ajax stigao 2007. godine iz Groningena, a u ovom klubu igrao je do početka 2011. godine kada je otišao u Liverpool za oko 27 miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi