Nevjerovatan bezobrazluk Luisa Suareza: Svi pričaju o odvratnim potezima protiv Chelseaja
Foto - Screenshot

Urugvajac ne može da se smiri

Nevjerovatan bezobrazluk Luisa Suareza: Svi pričaju o odvratnim potezima protiv Chelseaja

M. Šljivak

Napadač Atletico Madrida Luis Suarez ponovo je u centru pažnje.

Urugvajski fudbaler je u prošlosti postao prepoznatljiv po prvljavim potezima na terenu, a očigledno mu je Chelsea jedna od omiljenih meta.

Prije nekoliko godina je ugrizao Branislava Ivanovića koji je tada nosio dres Plavaca iz Londona, a sinoć su mu u susretu Lige prvaka na meti bili defanzivci Chelseaja Antonio Rudiger i Cesar Azpilicueta.

Prvo je Suarez bezobrazno petom udario Azpilicuetu koji ga je pratio u stopu, a zatim je u jednom duelu uštinuo Antonija Rudigera.

Naravno, u oba slučaja je glumio žrtvu, a Rudiger je umalo sam uzeo pravdu u svoje ruke protiv prgavog Urugvajca.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaista je nestvarno šta ovaj čovjek radi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Ovaj Suarez je teški jad. Sa kakvim se stvarima služi godinama unazad, ovo je davno trebalo početi strogo kažnjavati, ne bi mu naumpadalo više tako lako.
12 3
Istvud
Najodvratniji fudbaler kojeg sam ikad gledao. Alves i Busquets nisu daleko
11 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije