Nova  "varalica" na djelu: Rekao ''da'' novom klubu, a jedan meč je bio dovoljan da ih prekriži

Želio je trofej

Nova "varalica" na djelu: Rekao ''da'' novom klubu, a jedan meč je bio dovoljan da ih prekriži

A. Čaušević

Jedan od najboljih fudbalera posljednje decenije prevario je svoj nesuđeni klub.

Luis Suarez se nalazi u grupi slobodnih igrača te može potpisati za klub kojeg zapravo želi nakon što je napustio Atletico Madrid.

Urugvajac je proteklih sedmica punio baterije na zajedničkom odmoru sa Leo Messijem i sada se sprema za nove izazove.

El Pistorelo je na stolu imao ponudu River Plate i čak je rekao ''da'' transferu u argentinskog velikana, ali u posljednja 24 sata situacija se naglo promijenila.

Naime, klub iz Buenos Airesa je eliminisan iz Copa Libertadoresa te je Suarez automatski otpisao višestrukog prvaka Argentine.

"Bio sam pun entuzijazma što idem u River i da imam mogućnost da se borim za trofej Copa Libertadores. San mi je bio da osvojim trofej u Južnoj Americi, ali ako je River eliminisan ta opcija je propala", kazao je 35-godišnji napadač.

Povezuje se sa MLS-om

Suarez se povezuje s nekoliko klubova iz Engleske, Španije i Nizozemske, ali kako stvari stoje karijeru bi mogao nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama.

Španski mediji objavili su da je Suarez već sve dogovorio s Los Angelesom i da će karijeru nastaviti u ovom klubu. Očekuje se da će potpisati jednogodišnji ugovor, a navodno svi uslovi su već dogovoreni.

Los Angeles FC ovog ljeta zaista pravi čuda jer je već doveo dva nevjerovatna pojačanja, a riječ je o Garethu Baleu i Giorgiju Chielliniju.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Od njih trojice, Fabregas nije uspio u Barsi, ali ima najbolju žensku...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi