Luis Suarez se nakon svega oglasio na Instagramu žestokom porukom

Ne može da više sluša laži

Luis Suarez se nakon svega oglasio na Instagramu žestokom porukom

Endin Čaušević

Urugvajski napadač Luis Suarez ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti Barcelonu jer Ronald Koeman ne računa na njega.

Holandski stručnjak koji je tek preuzeo Barcelonu već je prekrižio nekoliko prvotimaca među kojima je i Suarez. Navodno, Urugvajcu je telefonskim putem saopštio da može ići što je razočaralo navijače kluba.

Suarez sigurno nije nakon svega zaslužio da mu na takav način kažu da može ići, ali je to još jedna potvrda da su čelnici Barcelone izgubili kompas.

O Suarez se dosta pisalo ovih dana, a jedna vijest bila je da traži veliku odštetu i da u suprotnom neće ići. Na kraju je to demantovano, a oko svih špekulacija večeras se i Suarez oglasio.

Svima je poslao jasnu poruku da ne govore u njegovo ime, te da će on sam reći nešto ako bude potrebe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Postoje ljudi koji govore u moje ime ili pričaju neke stvari o meni. Ja ću da govorim za sebe kada budem to morao. Nije istina sve što čujete", poručio je Suarez.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lopov84
Steta za Barcu ako nije istina
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi