Novi alarm za Barcelonu: Koje to klubove je Messi zapratio na Instagramu?

Sve se prati kod Argentinca

Novi alarm za Barcelonu: Koje to klubove je Messi zapratio na Instagramu?

Endin Čaušević

Fudbalska javnost jučer i danas bruji o tome da je Lionel Messi zatražio odlazak iz Barcelone ovog ljeta.

Messi je razočaran stanjem u klubu i poznato je da nije u dobrim odnosima s čelnicima kluba, te da zbog toga želi da napusti Barcu. Čelnici kluba ne žele da idu ni pored blamaža iz prethodnih sezona, a čini se da je to bila kap koja je prelila čašu kod Argentinca.

On je zvanično klubu poslao dopis da želi da ide što je šamar koji nisu očekivali. Messi se najviše povezuje s Manchester Cityjom koji je spreman da ga dovede na Etihad, te su već počeli pregovore s Barcelonom.

U centru pažnje se našao i Instagram profil Messija jer su mnogi shvatili da Barcelona nije jedini klub koji prati. Tu je bio i njegov klub iz djetiljstva Newell's Old Boys, ali sada su tu i dva nova kluba.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Messi je zapratio zvanične profile Manchester Cityja i Chelseaja što je dodatno podgrijalo glasine o odlasku u Englesku. Da li je Messi nešto najavio na ovaj način ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ryan.giggs
Mogli ste provjeriti otkad prati Chelsea? Od 2016. Papci novinarski.
14 0
Penderinos
Čovjek ponekad voli pogledati golove s utakmica Cityja i Chelsea, zbog toga je i zapratio njihove profile
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi