Luis Suarez se oglasio na Instagramu nakon nestvarnog debija za Atletico Madrid

Zabio dva gola i upisao asistenciju

Luis Suarez se oglasio na Instagramu nakon nestvarnog debija za Atletico Madrid

E. Čaušević

Atletico Madrid danas je na svom terenu deklasirao Granadu sa 6:1 u meču trećeg kola La Lige.

Atletico je lakše od očekivanog stigao do tri boda, a utakmicu je obilježio nevjerovatni Luis Suarez koji je debitovao za ovaj tim. Urugvajac je odigrao nekih 20 minuta, te je uspio zabiti čak dva gola i dodati jednu asistenciju.

Suarez je prije nekoliko dana pojačao Atletico u koji je stigao iz Barcelone za svega dva miliona eura. Nakon večerašnje utakmice baš nikome nije jasno zašto su Katalonci otjerali takvog napadača poput Suareza.

Nakon utakmice urugvajski napadač se oglasio na Instagramu i poručio je da je itekako sretan što je debitovao za svoj novi klub na takav način.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Debi iz snova i drago mi je što sam pomogao timu. Hvala vam puno svima na velikoj podršci", napisao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi