Luis Suarez u iznenađujućem transferu napušta Barcelonu?

Vraća se u Premiership

Luis Suarez u iznenađujućem transferu napušta Barcelonu?

Midhat Šljivak

Urugvajski napadač Luis Suarez (31) mogao bi u iznenađujućem transferu napustiti Barcelonu.

Španski mediji tvrde da se katalonski velikan spreman odreći 31-godišnjeg napadača, koji bi se mogao vratiti u Liverpool.

Ako uspiju dovesti Antoinea Griezmanna izvjesno je da će sjajni Urugvajac napustiti Nou Camp, a interes za njega je pokazao menadžer Redsa Jurgen Klopp.

Njemački stručnjak smatra da bi Suarez svojim iskustvom i kvalitetom dodatno pojačao napad i zainteresovani su da ga vrate na Anfield gdje je igrao od 2011. do 2014. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Odigrao je Suarez u ovom timu 133 utakmice i postigao je 82 gola, da bi potom otišao u Barcu sa kojom je osvojio skoro sve moguće trofeje i gdje je postigao 152 gola u 197 nastupa.

Pored Liverpoola interes za njegovim uslugama pokazuje milanski Inter.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije