Boatengu je bolje da ne ulazi danas na Twitter

Navijači Barce nemaju milosti

Boatengu je bolje da ne ulazi danas na Twitter

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Valladolid sa 1:0 u meču 24. kola La Lige.

Barca je utakmicu odigrala u dosta izmjenjenom sastavu jer je Ernesto Valverde odmarao pojedince zbog meča osmine finala Lige prvaka protiv Lyona. Tako je u napadu šansu dobio Kevin-Prince Boateng koji je debitovao za Barcelonu što se tiče utakmica La Lige.

Boateng je zaigrao umjesto Suareza, ali jednostavno nije se mogao sastati s loptom. Iskusni napadač je imao čak i jednu fantastičnu priliku u drugom dijelu da se upiše u listu strijelaca, ali se spetljao pred golom gostiju i postao meta ismijavanja na društvenim mrežama.

Nakon završetka utakmice navijači Barce su bili dosta aktivni na Twitteru, a najviše su kritikovali igru Boatenga. Većina ih je poručila da uopšte ne znaju kako je Boateng završio u Barceloni i da je sinoć pokazao da klub ne smije otkupiti njegov ugovor od Sassuola na kraju sezone.

No, s druge strane bilo je i onih koji nisu toliko iznenađeni lošom igrom Boatenga jer su od početka tvrdili da on jednostavno nije kalibar za ovaj klub, a pogotovo da mijenja Luisa Suareza.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti