On zna nešto više: Luka Dončić na Instagramu objavio jedan od najvećih transfera u historiji Reala
(AP Photo/Mike Stewart)

Želja ili realnost?

On zna nešto više: Luka Dončić na Instagramu objavio jedan od najvećih transfera u historiji Reala

Midhat Šljivak

Košarkaška zvijezda Luka Dončić objavio je večeras na svom Instagram profilu fotografiju Kyliana Mbappea u dresu Real Madrida. Fanovi su uvjereni da Slovenac zna nešto više o velikom transferu kojeg čitav svijet čeka, a navijači Kraljeva su u transu.

Luka Dončić je dijete Real Madrida. Sada već veliku karijeru Slovenac je započeo u kraljevskom klubu i tu je postao jedan od najboljih košarkaša svijeta.

Naravno, Luka je veliki navijač Reala. Često objavljuje detalje kako prati utakmice svog voljenog tima, a večeras je navijače apsolutno podigao na noge.

Brojni francuski mediji danas su objavili informaciju kako će od ljeta Real konačno pojačati Kylian Mbappe. Luka Dončić je na Instagram story postavio fotografiju francuskog napadača u dresu Kraljeva i podigao je fanove na noge.

Mnogi su uvjereni kako Dončić zna nešto više. On je prijatelj s Mbappeom, prate se i na društvenim mrežama i nakon ove objave dosta je onih koji su uvjereni da sjajni napadač stiže u Madrid.

Oglasi

Ipak, možda je to samo želja Luke Dončića. On, kao i svaki navijač Kraljeva želi najbolje na svijetu u svom timu, ali uskoro ćemo znati sve oko situacije s Mbappeom.

PSG se već predao

PSG se već predao i svjesni su da ne mogu zadržati Kyliana Mbappea.

Francuski mediji su objavili kako se PSG priprema za život bez prve zvijezde, te da će igrač lično u narednim danima saopštiti kako od narednog ljeta oblači bijeli dres tima iz Madrida.

25-godišnji napadač tako će nakon punih sedam godina otići iz Pariza. Porušio je sve rekorde u PSG-u i pomalo više nema smisla da ostaje tamo gdje više nema za šta da se bori.

Oglasi

Statistike su mu čudesne. U 288 utakmica postigao je 241 pogodak i ima 105 asistencija.

U Parizu je osvojio šest titula prvaka Francuske, tri Kupa i dva trofeja Liga kupa. Liga prvaka je ostala san porazom od Bayerna 2020. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dolazak u Madrid od kraljevskog kluba bi definitivno napravio nepobjedivu mašinu. Gotovo svi najbolji mladi fudbaleri svijeta su već tu i pitanje je ko bi ih mogao zaustaviti.

U narednim danima očekuje se konačna potvrda i javna odluka da Francuz stiže na Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi