Luka Jović doživio bizarnu nesreću kod kuće, pa se povrijedio: "Jedva je ostao živ"

Kurir otkrio detalje povrede napadača Real Madrida

Luka Jović doživio bizarnu nesreću kod kuće, pa se povrijedio: "Jedva je ostao živ"

E. Čaušević

Srbijanski fudbaler Luka Jović povrijedio se na prvom trening Real Madrida nakon dvomjesečne pauze.

Kraljevi su počeli trenirati prošle sedmice nakon što su svi igrači i članovi prvog tima prošli testiranje, ali onda je odmah uslijedio šok. Naime, već na prvom treningu povrijedio se Luka Jović kojeg očekuje oko tri mjeseca pauze.

Pregledi su pokazali da je Jović slomio stopalo, a doktorski tim je odmah posumnjao u njegovu priču. Srbijanski napadač je tvrdio da se povrijedio na treningu, dok su doktori Reala smatrali da je povreda od ranije, te su sigurno da se povrijedio trenirajući u kućnoj izolaciji.

Međutim, srbijanski Kurir objavio je jučer da se Jović nije povrijedio tokom treniranja u kućnoj izolaciji, već je došlo do bizarne nesreće koju je pokušao očito da prešuti.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Povrijedio se baš, jedva je živ ostao. Pao je s jednog zida kod kuće, ne znam kako da objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspio. Uglavnom, sve se slučajno desilo", za Kurir je izjavio izvor blizak porodici srbijanskog napadača.

Jasno je da se Jović nije povrijedio na treningu kraljevskog kluba, a čini se da je na taj način završio svoju avanturu u Realu. Treba dodati da je Jović bio jedini igrač kraljevskog kluba koji je bio van Španije tokom trajanja kućne izolacije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi