Luka Jović je već dogovorio transfer, slijedi potpis na šest godina?

Tvrdi španski Don Diario

Luka Jović je već dogovorio transfer, slijedi potpis na šest godina?

Luka Jović, koji igra u sjajnoj formi u dresu Eintrachta, privukao je pažnju nekolicine evropskih velikana.

Jedno vrijeme se špekulisalo da je najbliži prelasku u Barcelonu, ali je katalonski gigant, navodno, ipak odustao od Jovića, te će se okrenuti novim pokušajima da u svoje redove dovede Antoinea Griezmanna koji može igrati više uloga u napadačkom trojcu, s obzirom da je srbijanski reprezentativac klasični centarfor.

Međutim, u priču se upetljao najveći rival Barcelone, Real Madrid. Kraljevima su ovog ljeta itekako potrebna pojačanja kako im se ne bi ponovila loša sezone poput tekuće.

Danas španski Don Diario donosi ekskluzivnu vijest da je Luka Jović zapravo već sve dogovorio sa Real Madridom, te da je preostalo samo da mladi napadač stavi potpis na ugovor.

Eintrahct je navodno prihvatio ponudu Reala i kako Luka Jović ne bi završio u redovima direktnog konkurenta iz Bundeslige, minhenskog Bayerna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vrijednost transfera Luke Jovića u Real Madrid će dostići 60 miliona eura. 50 miliona će Frankfurt dobiti za Jovićev potpis, dok će dodatnih 10 biti isplaćeno kroz različite bonuse. Podsjetimo, Eintracht će po završetku sezone otkupiti Jovićev ugovor od Benfice za 12 miliona eura.

Treba dodati i da Don Diario tvrdi da je ekskluzivne informacije dobio od novinara njemačkog Bilda.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
A novinar Bild-a je te informacije dobio iz pouzdanog izvora, kako to Bild tvrdi, Ćauševića Pozz
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi