Luka Jović ovog ljeta postaje Topnik?

Bio bi to vrlo zanimljiv transfer

Luka Jović ovog ljeta postaje Topnik?

Srbijanski fudbaler Luka Jović bit će jedna od glavnih meta novinara kada su u pitanju transfer špekulacije ovog ljeta.

Jović je prošle godine stigao u Real Madrid iz Eintracht Frankfurta za cifru od 60 miliona eura, ali ispostavilo se da je to bio preuranjen potez s njegove strane.

U redovima kluba sa stadiona Santiago Bernabeu nije se mnogo naigrao u aktuelnoj sezoni i odlazak je sve izvjesniji.

Prema pisanju inostranih medija, nekoliko klubova je u redu da ga angažuje. Spominjao se Napoli, pa Chelsea, a sada i ekipa Arsenala.

Topnici će na ljeto vjerovatno ostati bez Pierra-Emericka Aubameyanga kojem uskoro ističe ugovor i morat će potražiti adekvatnu zamjenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

The Mirror prenosi kako je trenutno za oko Arsenalu zapeo upravo Jović koji bi se volio okušati na Ostrvu, a u Arsenalu bi sigurno dobijao veću minutažu nego trenutno u Realu.

Naravno, sve su ovo još uvijek špekulacije i ne mora uopšte značiti da će Srbijanac napustiti Madrid, iako to trenutno djeluje kao sasvim izvjesna opcija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Mjenjace ga sad za Abu. dabu, ha ha, Neki dan je skoro pa prodan u Barselonu, sad ga Real uzima za Jovica..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi