11

Komentari (11)

Turgut2
Kako god Bosna je greskom napravljena od takozvanih konsyitutivnih naroda tako da se narodi neki osjacaju da su kaoniz stbije ili hrvatske Narod ****zminesan cak i posline ratovanja a slican narod tako bosnjaci nisu umjele nazalost padom juge Bosna je trebala ostati u zajedjici sa CG i Srbijim i sad treba to uciniti naravnonprvo maknuti entitete jer ne moze unija sa entitetima jer narodibsu slicninili isti izmijesani izvinutibse jednondrugima za gluoosti i tonjebto. Mozda je meni lakse da zborim kao turcin ama treba gledati burucnost
StarMoVe
Bosna je davno napravljena prije Entiteta i prije neke takozvane Republike Srpske koja je Nastala na krvi Bosanske djece Bošnjacke katoličke, muslimanske i one pravoslavne koja se suprotstavila nacionalističkoj Velikosrpskoj agresiji. Kanite se Bosne kome se nesvidja nek seli iz nje lijevo ili desno svejedno samo nek. Nas pusti na miru da živimo. Panjanjkake vam se svima u usta mamicu vam nacionalističko fašističku.
kenny
Moj mozak me zaboli dok citam taj tvoj tekst u pm
plemic
novinaru , sve "naše" nabrojane mogli smo svrstati i u tursku repku, jer su ima preci bili podanici turske za vrijeme okupacije balkana od osmanlija.
AlphaStrong
Turci su ovdje bili domaćini, braću smo dočekali raširenih ruku...
StarMoVe
Jok eto preca Hrvatska Banovina od Bosanske Kraljevine kralja Tvrtka i kraljice Katarine.. Ma bjer te bola koga vi lažete ili ko vas laže da ste preci nekih Hrvata i da vam je srce tamo. Šega majke mi. U kojim zabludama živite. Zove rvatska a Bosanska kraljica bila Katarina Kosača nikad se nije. Izjašnjavala kao Hrvatica nit bilo ko iz Hercegovine do Ante Pavelica iz Konjica poglavnjka koji je. Smislio neku bolesnu. Ideju za. Rvatsku do Drine pa tako dalje nastavio Tuđman itd.. Ostalo Se zna. Politika laže ljude kome pripadaju a naivni ljudi vjeruju više njima nego Bogu.
nakopitam
Nek krepa, krme izdajnicko!
Prazina
Tko? Spahić, Mujdža, Kolašinac ili Pjanić??
FahroKonjHodzic
kaki pad igrat ce na svjetskom prvenstvu nece u decembru zdrat hurmasice ko nase hamurgerdjije na okupljanjima
Blibra
Kaze covjek igrace hahahahah
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.