Navijači Reala bijesni kada su vidjeli u kakvom stanju je Luka Jović došao na pripreme

Malo zapustio stomak

Navijači Reala bijesni kada su vidjeli u kakvom stanju je Luka Jović došao na pripreme

E. Čaušević

Fudbaleri Real Madrida počeli su jučer pripreme za novu sezonu.

Kraljevski klub nije blistao prošle godine u kojoj nisu uspjeli da osvoje trofej, a Florentino Perez odlučio je da je vrijeme da napravi neke promjene.

Zinedine Zidane je napustio trenersku poziciju na kraju sezone, a umjesto njega stigao je Carlo Ancelotti koji se tako vratio u kraljevski klub nakon nekoliko godina.

Međutim, jasno je da je pred italijanskim trenerom dosta posla jer se od Reala mnogo očekuje naredne sezone. Također, vjerovatno će biti promjena i u igračkom kadru, a pojačanja se tek očekuju.

Igrači kraljevskog kluba počeli su jučer zvanično pripreme za novu sezonu, a većina igrača stigla je na prozivku.

Među njima bio je i srbijanski napadač Luka Jović koji je odmarao u Bosni i Hercegovini u proteklom periodu. Jović je čak trenirao s bh. niželigašem OFK Zenit, a potom je otputovao za Madrid.

Jović je u Real stigao prije dvije godine, ali još uvijek nije opravdao očekivanja. Još uvijek nije jasno da li će ostati u Realu ovog ljeta ili će ga klub ponovo poslati na posudbu.

Također, ono što je naljutilo navijače jeste činjenica da je Jović malo zapustio stomak jer se vidi da ima višak kilograma.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, Real je objavio video pred prvi trening na pripremama, a Jović se našao u centru pažnje nakon što je prošao pored kamere i bilo je jasno da nije baš u fizički najboljoj formi.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Nije neki igrac kome ce se divit navijaci. Odigras jednu sezonu dobru odma se klubovi preseravaju sa cijenama igraca. On,felix,werner,kepa sve su to igraci daleko od solidnog ne bi dao ni 20M za nijih KM-ova a kamoli eura
8 2
makelele
Najeo se kralj chvaraka, jos dobar vinjak i muzika uzivo, skinut ce on to brzo... neka se ne brinu navijaci reala
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti