Više ni pare nisu u pitanju: PSG Mbappeu nudi nevjerovatnu stvar samo kako bi ostao u klubu

Da li ovo vrijedi sebi dopustiti zbog bilo koga?

Više ni pare nisu u pitanju: PSG Mbappeu nudi nevjerovatnu stvar samo kako bi ostao u klubu

E. Ganibegović

Francuskom ofanzivcu Kylianu Mbappeu na kraju sezone ističe ugovor s PSG-om.

Čini se da do produženja saradnje neće doći te da će sjajni Francuz pojačati Real Madrid, no PSG još uvijek ne odustaje i pokušava da nađe načine kako da ga zadrži u svojim redovima.

Nudio je novi prvak Francuske svom fudbaleru nemoralne finansijske ponude za ostanak, no kako ništa nije zainteresovalo Mbappea, pa čak ni uključivanja predsjednika države u sve, iz PSG-a su spremni otići korak dalje.

Naime, PSG je spreman Mbappeu ponuditi da bira narednog trenera PSG-a i igrače koje će ovaj tim na ljeto dovesti, samo kako bi ostao u klubu i ponovo pokušao osvojiti Ligu prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo, Mbappe je u PSG stigao iz Monaca u ljeto 2017. godine i s Parižanima tri puta bio prvak Francuske, no sljedeći izazov je Liga prvaka u kojoj je najdalje dogurao do finala gdje ih je 2020. godine porazio minhenski Bayern.

Ove sezone je na 45 utakmica postigao 36 golova i saigračima podijelio 26 asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Dzabe im sve pare kad su mali, mali su u francuskoj a ne u Europi.
13 0
huizju
Ovaj PSG je baš dno dna, yebo vas on pustite čovjeka da ide ako mu se ne ostaje. Treba da ide, jer motivaciju više neće povratiti ni 100 milijardi
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi