Toni Kroos svojom odlukom "zaledio" Real Madrid

Jedan od najboljih igrača ekipe

Toni Kroos svojom odlukom "zaledio" Real Madrid

A. Čaušević

Toniju Kroosu ugovor s Real Madridom ističe na ljeto 2023. godine.

Od kada je kao svjetski prvak s Njemačkom stigao u Real Madrid 2014. godine Kroos je postao neupitni starter u ekipi Los Blancosa.

Nijemac je poznat kao veoma disciplinovan fudbaler, radi u miru i tišini, te na sebe uopšte ne privlači previše pažnje.

Ugovor s Realom mu ugovor ističe za godinu. Nedavno mu je ponuđeno produženo produženje saradnje, ali je to Kroos odbio.

Naime, iskusni 32-godišnjak je poručio da nije pravo vrijeme da se pregovara te da želi sačekati početak sljedeće sezone.

Plan ovog odličnog fudbalera je da vidi kako će njegovo tijelo regovati i da li će biti spreman za najveće izazove na vrhunskom nivou.

Kroos koji slijedi i poštuje svoje određene principe je nekoliko puta rekao da nema namjeru produživati svoju karijeru i tako štetiti svom tijelu.

Od svog dolaska veznjak nikada nije pravio problem i pregovori oko produženja i sama produženja uvijek su išli glatko i posao bi bio brzo završen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Upravo iz tog razloga u Realu su malo zatečeni Kroosovom odlukom da se pregovori odgode za neki drugi period pošto bivši igrač Bayerna definitivno još uvijek nije za staro gvožđe.

Kroos je proteklih sezona u tandemu sa Casemirom i Modrićem stvorio jedan od najboljih veznih redova u historiji fudbala. S Realom je do sada uspio osvojiti 16 trofeja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...penzionisat ce im Liverpool pola ekipe tamburanjem u finalu.
1 14
Klicko
Klocina teška ona nacistička
3 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi