Luka Jović za Bild otkrio gdje će igrati naredne sezone

Neće ostati u Frankfurtu

Luka Jović za Bild otkrio gdje će igrati naredne sezone

Edmir Škorić

Srbijanski reprezentativac Luka Jović vjeruje da neće ostati u Eintrachtu.

Jović je trenutno posuđen njemačkom bundesligašu, ali ima ugovor s Real Madridom i on sam smatra da će se vratiti na kraju sezone u redove madridskog kluba.

"Volim Eintracht i to je za mene poseban klub u svakom pogledu, ali svi znaju da sam službeno igrač Reala. Vraćam se u Madrid na kraju sezone", kazao je za Bild Jović.

On je u Real stigao 2019. godine, ali blago rečeno nije se najbolje snašao i postigao je samo dva gola, zbog čega je i otišao na posudbu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U dresu Eintrachta je Bijeljinac upisao 12 nastupa i dao je tri gola uz jednu asistenciju. Prva dva došla su u prvom nastupu i to nakon što je ušao kao rezerva.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Decko imao zlatnu sezonu u Frankfurtu, došao u Real i "nije se snašao", vratio se u Frankfurt dao tri gola u dvanaest utakmica, od čega je ukupno u dvije utakmice dao tri gola. Chupo Moting ima bolju statistiku od ovog panja
12 1
DamirT
Sumnjam ja da ce on i igrat u Realu...U Frankfurtu je na klupi ove sezone,doduse Silva je razvalio ove sezone.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi