Luka Jović u crtanom filmu: Njemačka još bruji o njegovih 5 golova
Interesovanje najvećih klubova u Evropi za usluge dvadesetogodišnjeg internacionalca iz Srbije postalo je veliko, nakon njegove nestvarne partije u prošlom kolu na kojoj se u listu strijelaca upisao čak pet puta

Dvadesetogodišnjak iz Srbije u crtanom filmu prikazan kao King Kong

Luka Jović u crtanom filmu: Njemačka još bruji o njegovih 5 golova

S. Grebović

Pet pogodaka kojih je postigao igrač Eintrachta Luka Jović u prošlom kolu protiv Fortune iz Dusseldorfa u trijumfu od 7:1 i dalje je top tema u Njemačkoj, a mediji su u animiranom izdanju predstavili njegovu sjajnu partiju na toj utakmici.

Igrač Entrachta zajedno sa Pacom Alcacerom 'žari i pali' njemačkom Bundesligom, čiju listu strijelaca predvode upravo njih dvojica sa po sedam postignutih pogodaka.

Čelnici lige su odlučili da nestvarnu partiju iz prošlog kola internacionalca iz Srbije prikažu u animiranom izdanju, u kojem je on predstavljen kao King Kong.

Nijemci su u saradnji sa poznatom produkcijom "442oons" napravili kratki crtani film u kojem glavnu ulogu pored Sebastiena Hallera, ima upravo 'srpski Falcao' kako su ga mnogi prozvali.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi