Kakva je sudbina Luke Juričića?

Željezničar ima ozbiljna dugovanja prema napadaču

Kakva je sudbina Luke Juričića?

M. Šljivak

Luka Juričić mogao bi napustiti redove FK Željezničar nakon samo jedne sezone.


Ovaj 24-godišnji napadač stigao je ljetos na Grbavici iz Šibenika i ostavio je sasvim solidan dojam.

Ipak, pitanje je hoće li Juričić ostati na Grbavici i naredne sezone, iako je ugovorom vezan za Plave.

SportSport.ba nezvanično saznaje da je rukovodstvo kluba sa Grbavice Juričiću dužno pet plata i zbog toga je njegov ostanak u klubu pod znakom pitanja.

Željezničar Juričića želi zadržati u svojim redovima. Ipak, da bi uspjeli u tome moraju napraviti dogovor o isplati dugovanja.

Oglasi

Juričić je dobrim igrama u protekloj sezoni opravdao epitet pojačanja i za njegove usluge se interesuje nekoliko kluba sa vrha premijerligaške tabele, pa neće biti iznenađenje ako on napusti Grbavicu.

Luka Juričić
Luka Juričić FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: FW

Statistika

17 nastupa
16 kao starter
4 žutih kartona
0 crvenih kartona
2 asistencija
3 golova

Luka Juričić je ove sezone nastupio u ukupno 28 utakmica u dresu Željezničara i upisao je devet pogodaka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osam od tih devet je postigao u Premijer ligi, a pored toga je upisao dvije asistencije.

Željezničar je sezonu okončao na sedmom mjestu sa svega 44 osvojena boda, a imao je nestvarni niz od 15 utakmica bez pobjede.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Odlican igrac samo sto nema s kim da igra u Zelji.8 golova i par asistencija nije los ucinak,a da je sve utakmice igrao od prve minute uz to da ima nekoga da mj gura lopte,tj.da Zeljo ima kreatora igra na sredini terena ovaj momak bi bio u top 3 strijelca ove sezone.Jako borben decko,isto sve vazi za Ermina Zeca.Uz njih bi jos izdvoio Bekrica i mozda Sinisu Stevanovica,sve ostalo u Zelji nije ni za federalne lige.Mladi igraci kao Gasal i Subasic dolaze do izrazaja im.Evo jedan realan da ne bude da samo pljujem hahah
6 1
_ZIJAGA_
Momak dosao 21.7.2020..i za manje od 10 mjeseci, DUGUJU mu 7 plata..kako momak uopste PREZIVLJAVA?
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi