Željezničar ima ozbiljna dugovanja prema napadaču

Kakva je sudbina Luke Juričića?

9

Komentari (9)

user1574859714
Fakat ne znam kako u njemu neko vidi pojqcanje?Pa sta je decko uradio?Nista.
fudo.98
Veoma teška moj novinaru.
BordoBijeli
Odlican igrac samo sto nema s kim da igra u Zelji.8 golova i par asistencija nije los ucinak,a da je sve utakmice igrao od prve minute uz to da ima nekoga da mj gura lopte,tj.da Zeljo ima kreatora igra na sredini terena ovaj momak bi bio u top 3 strijelca ove sezone.Jako borben decko,isto sve vazi za Ermina Zeca.Uz njih bi jos izdvoio Bekrica i mozda Sinisu Stevanovica,sve ostalo u Zelji nije ni za federalne lige.Mladi igraci kao Gasal i Subasic dolaze do izrazaja im.Evo jedan realan da ne bude da samo pljujem hahah
semano1
Pošteno i realno komisija
_ZIJAGA_
Momak dosao 21.7.2020..i za manje od 10 mjeseci, DUGUJU mu 7 plata..kako momak uopste PREZIVLJAVA?
vozdra
Gdje ti drug pročita da duguju 7 plata?
E.Car
Pa ne igra za 700km da ne bi mogao dva mjeseca preživjeti bez plate. Sa jednom platom može komotno 4 mjeseca komotno u našem gradu da živi.
memara86
Zadržati ćelu, uz bolje krilne igrače može imati sasvim dobar učinak. Za vaše uslove dobar napadač.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti