Luka Malić više nije igrač Željezničara

Napustio klub s Grbavice

Luka Malić više nije igrač Željezničara · Zvanično

E. Čaušević

FK Željezničar je nakon prvog dijela sezone napravio nekoliko promjena u igračkom kadru i s pojedinim igračima klub s Grbavice odlučio se na sporazumni raskid saradnje.

Plavi se trenutno punom parom spremaju za nastavak sezone, ali jasno je da još uvijek nisu zaključili igrački kadar.

Željezničar je saopštio jutros da je još jedan igrač napustio ovaj klub, a to je Luka Malić s kojim je klub postigao sporazumni raskid saradnje.

Ovaj 22-godišnji lijevi bek u sarajevski klub stigao je na ljeto 2021. godine iz banjalučkog Željeničara i imao je ugovor do kraja sezone.

Međutim, na kraju odlučeno je da je najbolje da svako krene svojim putem, te je potvrđeno da su Malić i čelnici Plavih dogovorili sporazumni raskid saradnje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoHYTj0KxTs/[/instagram]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Malić je u dresu Željezničara ukupno odigrao 44 utakmice, ali će sreću morati pronaći u nekom drugom klubu.

U prvom dijelu sezone Malić je za sarajevski klub upisao 15 nastupa u svim takmičenjima i upisao je dvije asistencije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

E.Car
Šteta, za ovog igrača se trebalo naći mjesta u ekipi pa prodati ga za neku cifru plus procenat od daljeg transfera. Mlad je sigurno će napredovati a sa ovom politikom sporoazumnih raskida ugovora nema lijepe budućnosti.
4 1
AjmanMuj
Sretno dalje
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi