Luka Menalo otpao za mečeve protiv Italije i Lihtenštajna

Mladi bh. fudbaler nema sreće

Luka Menalo otpao za mečeve protiv Italije i Lihtenštajna

Luka Menalo je zahvaljujući sjajnim partijama u dresu Olimpije zaradio poziv Roberta Prosinečkog u A selekciju Bosne i Hercegovine.

Mladi ofanzivac je pozvan za mečeve kvalifikacija za EP protiv Italije i Lihtenštajna, ali ipak neće moći nastupiti niti u jednom od njih.

Naime, Menalo je sinoć obnovio povredu zbog koju je zadobio prije 10-ak dana u meču slovenskog šampionata protiv Mure.

Riječ je o povredi skočnog zgloba.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Na moju veliku žalost obnovio sam ozljedu zgloba, te neću biti u mogućnosti pomoći reprezentaciji u ove dvije utakmice. Ostajem sa dečkima, bodrit ću ih sa tribina uz nadu da ću što prije biti sa njima na zelenom terenu", poručio je Menalo.

Inače, duel BiH i Italije se igra večeras od 20:45h na Bilinom polju, dok Zmajevi već u ponedjeljak idu u goste Lihtenštajnu.

Top Komentari

konjnakvadrat
Citaju izmedju redova, momak nece da odigra zvanicnu utakmicu i ceka hrvate
15 3
Bazarich
Dodla depeša iz Zg Isfoliraj povredu Ofirno pravo
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi