Italijanski novinar rekao Džeki da ne zabije gol, pogledajte reakciju Dijamanta

Bilo je uzbudljivo na pressici

Italijanski novinar rekao Džeki da ne zabije gol, pogledajte reakciju Dijamanta

A. Čaušević

Italijani su itekako svjesni kvaliteta Edina Džeke koji već godinama pruža odlične partije u Seriji A. 

Iskusni Sarajlija je na posljednjih šest mečeva protivničku mrežu tresao samo jednom, a na Apeninima se nadaju da napadač Rome niz bez golova neće prekinuti sutra.

Džeko je na press-konferenciji uoči utakmice BiH - Italija odgovarao na razna pitanja, a jedan od italijanskih novinara je za popularnog Dijamanta imao i posebnu molbu.

Nakon što je odgovorio na pitanje o trenutnoj situaciji u Romi i statusu Alessandra Florenzija u rimskom klubu italijanski novinar mu je rekao da sutra ne zabije gol, a Džeko se na to samo slatko nasmijao.

"Florenzi je naš kapiten i ne prolazi kroz dobru situaciju, ali nadamo se da će se što prije vratiti u formu, to je odluka trenera i to moramo poštovati. Kao što sam već rekao, u Romi sam sretan", kazao je Džeko.

"Nemoj nam sutra zabiti gol", dobacio je novinar, a Džeko se na to samo nasmijao i pogledao u drugom smjeru.

Opisani detalj pogledajte na 0:35 video priloga.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Inače, u prvom susretu između ove dvije selekcije Italija je poslije preokreta i dosta muke pobijedila s 2:1. Zmajevi su igrali sjajno prvo poluvrijeme, upravo Džekinim golom imali su prednost, ali su u nastavku meča ostali bez snage pa su Azzurri stigli do preokreta.

Top Komentari

Strucnjak12345
Dzeko začepi zvalje sutra ovim majmunima sto te pljuju
7 5
@dn@n
Nije mu trebo govorit da ne zabije, svakako nece. Zabit ce neko drugi
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi