Luki Modriću Arapi ponudili bogatstvo, njegov odgovor je jasan

Nakon Ronalda žele i Hrvata

Luki Modriću Arapi ponudili bogatstvo, njegov odgovor je jasan

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo neće biti jedina velika zvijezda u bogatom klubu Al Nassru, pošto Saudijci imaju listu želja i uglavnom se radi o velikim zvijezdama.

Al Nassr je sve iznenadio kada je doveo Cristiana Ronalda, ponudivši Portugalcu čak 250 miliona eura godišnje i mnoge druge benefite i razne novčane bonuse. Bila je to ponuda koju CR nije mogao da odbije.

Sada se na meti našao i Luka Modrić, iskusni vezista Real Madrida koji je s Hrvatskom osvojio treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru i, bez obzira na njegove godine, i dalje je neko bez koga je Real nezamisliv.

Modriću Arapi nude bogatstvo, ali 37-godišnji Luka uopće nema namjeru napustiti Real Madrid i navodno mu je prioritet da ostane član Reala.

Naravno, Real je oduševljen takvim stavom svog veznjaka, koji je jasno upravi poručio da nema nikakvih dilema oko toga gdje će nastaviti karijeru i da je važno samo da mu klub ponudi novi ugovor, pošto aktuelni ističe na ljeto ove godine.

Nakon što su Luku kontaktirala dva bogata kluba, navodno iz Arabije i jedan iz MLS-a, on im je rekao da "razgovarat ćemo nakon 2024. godine", čime je potvrdio da će ostati u Realu najmanje još jednu sezonu.

Osim Modrića, Al Nassr planira da dovede i veterana Sergija Ramosa, koji trenutno igra u PSG-u, ali nisu poznati detaljni planovi iskusnog bivšeg defanzivca Real Madrida.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bivši osvajač Zlatne lopte u Real je došao iz Tottenhama krajem avgusta 2012. godine, a ranije je nastupao za zagrebački Dinamo, Inter Zaprešić, dok je na početku svoje velike karijere bio i član Zrinjskog.

Čak pet puta je osvajao Ligu prvaka i tri puta prvenstvo Španije.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi