9

Komentari (9)

Adrian
Neće oni ni do polufinala doći.
MUFCDOGROBA
Kako Argentina igra pod ovim Scalonijem mogli bi nesto i uradit, realno gledano.
denimen9
Slažem se, po meni prvo Brazil, zatim Argentina, onda ova evropska furda.
King_Kenny
@denimen9 ...mislim ipak da je prvi favorit Hrvatska jer oni su pobijedili drugu postavu Francuske 1:0 iz nepostojeceg penala...
denimen9
Dobra je Hrvatska, ali čak su svi i nogometaši i treneri rekli da su ove 4 utakmice bezveze. Tako da i ja uopšte ne pikam ovo hodanje po terenu koje se zove Liga Nacija.
Toniche
@King_Kenny što su ti Hrvati nabili komplekse? Niko ih nije spomenuo a ti odgovaraš hahah I da solidna su ekipa i imaju rezultat.. A mi veceras strepimo od skijaša i hokejaša..
King_Kenny
@Toniche ...u kvalifikacijama za SP 2018. Hrvatska koja je bila viceprvak,u 2 utakmice je odigrala 1:1 i izgubila 0:1 od tih hokejasa...pa ti potcjenjuj hokejase...
Toniche
@King_Kenny trenutna reprezentacija sa tom sad nema veze a i HR igrala desetkovana. Trenutno su hokejaši, skijaši i veteran puki.. A još se borimo sa crnogorskim apartmanđijama i rumunjima i oba tima im bila bez pola ekipe..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti