Balkanka očarala Ancelottija: Italijan je zaveo, vodili ljubav sedam godina, a onda težak kraj

Ona je htjela, on nije...

Balkanka očarala Ancelottija: Italijan je zaveo, vodili ljubav sedam godina, a onda težak kraj

Edmir Škorić

Carlo Ancelotti je imao mnogo ljubavi u životu, a s jednom je od tih bivših djevojaka ostao je u posebno dobrom odnosu i još uvijek razmjenjuju poruke i barem čestitaju važne praznike jedno drugom.

Novinarka Marina Cretu bila je Rumunka sa adresom u Italiji. Počela je da radi u TV emisiji italijanskog kluba Modena, a kada je ovaj tim igrao sa Milanom, dobila je priliku da upozna Carla Ancelottija, koji je tada vodio Rossonere.

"Otišla sam na ručak koji je organizovala Modena, nakon utakmice s Milanom, te sam imala sreću i zadovoljstvo da upoznam Carla. Tada je iskra planula s njegove strane, s moje strane manje. Bila sam i dalje u vezi, doduše pred kraj veze. Sjećam se da sam izašla vani i 40 minuta razgovarala telefonom, a kada sam se vratila, on mi je rekao: 'Jao koliko dugo pričaš na telefon'", kazala je Marina dok je gostovala u jednom podcastu, pa nastavlja svoju priču.

"Šest mjeseci smo telefonom razgovarali sat do sat i pol dnevno, no nismo se viđali. Prekinula sam vezu s tadašnjim momkom, pa sam se počela opet zaljubljivati".

Njih su se dvoje pola godine kontaktirali samo telefonom, potom su imali prvi spoj, a kasnije i lijepu vezu. Marina je Modenu zamijenila Milanom i počela je lijepa životna priča.

Oglasi

Bila je okružena nekim od najvećih fudbalskih zvijezda, večerala sa Silviom Berlusconijem, a sprijateljila se sa Victorijom, suprugom Davida Beckhama koji je tada igrao u Milanu. Imala je priliku da putuje svijetom, a 2009. godine je pratila Carla u London gdje je on preuzeo ekipu Chelseaja. Ipak, godinu dana kasnije došlo je do rastanka.

"Prekinula sam tu vezu jer sam htjela djecu, on nije htio, rekao je da nije spreman, rekao mi je da čekam i zapravo više nisam mogla čekati. Rekla sam mu da me ostavi ako me voli i tako je i bilo. Boljelo me to".

Sada je Marina udata za Ionuta Lixandra, ima troje djece, a njihov jedini sin zove se Carlo. Ona je sretna žena, preselila se u Rumuniju, gdje vodi nekoliko firmi. S Ancelottijem je ostala u dobrim odnosima i još uvijek ponekad pošalju čestitke jedno drugom.

Marina je čak sedam godila bila djevojka Carla Ancelottija. Često je optužuju da ga je ona rastavila od bivše supruge, ali je Rumunka kazala da nema veze s tim jer je, u vrijeme kada su počeli da se viđaju, Carlo već bio slobodan čovjek.

Mariann Barrena McClay je trenutna supruga italijanskog trenera, a najveći dio života proveo je sa Lusiom Gibellini, koja je u maju 2021. godine preminula u 63. godini.

Gibellini je 25 godina bila u braku s aktuelnim trenerom Real Madrida, s kojim ima dvoje djece, Katiju i Davidea, a razveli su se 2010. godine. Nakon razvoda, Carlo je 2014. godine oženio Mariann Barrena McClay, koju je upoznao u londonskom restoranu dok je trenirao Chelsea.

Top Komentari

xXBoSnian_BuLLXx
Balkanki se ne vjeruje ako nije pokrivena i ima prijatelje! Sve drugo je glupost, balkanke su odavbo skrenuli s puta, pogotovo otkad zele americki zivot, sto je i u evropi poceo otkad evropska unija postoji, svi su zaboravili za obraz, nije ni kod hristcana ni muslimana tako bilo a na bolje nece ici, samo na gore, losi radjaju a djeca nece bolje nauciti, obraz vise nije nikome bitan!
1 0
BosanskaSvedska
Jes ga guzi
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi