Pred duele Dinamo - PAOK Grci se raspisali o Modriću, nisu ostali imuni na veliku vijest!

Sve nakon žrijeba Konferencijske lige

Pred duele Dinamo - PAOK Grci se raspisali o Modriću, nisu ostali imuni na veliku vijest!

A. Čaušević

Nakon Hajduka u ovoj sezoni i Dinamo će igrati protiv PAOK-a. Grci su eliminisali Splićane, a isto će nastojati i sa Zagrepčnima u osmini finala Konferencijske lige koji su napravili iznenađenje te eliminisali slani Betis.  

U petak su hrvatski mediji poput 24 sata i Indexa donijeli veliku vijest o Luki Modriću te su najavili mogući povratak legendarnog Hrvata na Maksimir.

Ta zaista velika vijest je brzo stigla i do grčkih medija. Tako Gazzetta piše Dinamo pritišće Modrića da se vrati.

Navodno je predsjednik Dinama, Mirko Barišić, nazvao Modrića te obavio razgovor s njim oko povratka u najsupješniji hrvatski klub.

Sam Modrić nije rekao "ne" povaratku u dres Modrih, ali daleko od toga da je donio konačnuo odluku po pitanju svoje karijere.

Oglasi

Eventualni povratak na Maksimir je i dalje jedna od opcija, međutim teško da će išta biti poznato prije nego što se završi Evropsko prvenstvo.

Podsjećanja radi, prije nekoliko dana se pojavila i vijest da je Carlo Ancelotti ponudio Modriću mjesto u stručnom štabu, ali je to Hrvat odbio.

Neke informacije govore da osvajač Zlatne lopte želi igrati još najmanje dvije sezone i da mu odlazak u penziju još uvijek nije opcija.

U slučaju da se nakon 15-ak godina vrati u Dinamo, njegov dolazak bi sigurno izazvao nevjerovatnu erupciju te digao Zagreb, ali i sve navijače Modrih na noge. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Inače, prvi meč između Dinama i PAOK-a igrat će se 7. marta na Maksimiru, a revanš susret je na programu sedam dana kasnije na Tumbi.

Sa sada je sigurno da navijači Modrih neće putovati u Grčku, dok će konačnu odluku o prisustvu pristalica PAOK-a na Maksimiru donijeti hrvatska policija, barem tako pišu Grci.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi