Hrvati u nevjerici: Sve izgleda kao da je Modrić igrao za U10 tim Reala, snimci su čudesni

Luka ima svog dvojnika

Hrvati u nevjerici: Sve izgleda kao da je Modrić igrao za U10 tim Reala, snimci su čudesni

Admin Čaušević

Luka Modrić već deceniju nastupa za Real Madrida i zbog svega što je postigao sa Kraljevima te svog profesionalnog odnosa se definitivno smatra ikonom najglamuroznijeg kluba na svijetu.

Duel Barcelone i Real Madrida nosi epitet "najveće fudbalske utakmice na svijetu" i zbog toga su susreti ova dva kluba bez obzira o kojoj se selekciji radi uvijek itekako zanimljivi.

Meč Barcelone i Real Madrida za dječake do 10 godina je skupio veliki broj pregleda na društvenim mrežama, a mnogo je razloga za to pošto će se ti dečki kroz nekoliko godina nadati i nastupima za prvi tim Real Madrida.

Dečki sanjaju da će u budućnosti moći igrati istu utakmicu i stoga daju sve od sebe da se pokažu te kada odrastu ispune svoj san.

Samo rijetkima će to uspjeti, ali kad se vidi za što su gotovo svi sposobni, nekim dečkima se treba samo diviti. Baš kao što je slučaj u nedavnoj pobjedi Los Blancosa nad Blaugranom sa 4:1.

Na snimku je nemoguće ne primijetiti posebno jednog igrača, "desetku" Reala kao i kapitena momčadi koji pokazuje nevjerovatan kvalitet za svoj uzdrast.

Oglasi

Dribling, dodir lopte, viziju igre i korak. Gusta plava kosa, pokreti i broj na dresu odmah tjeraju na pomisao na prvaka koji je ispisao i još uvijek piše historiju Real Madrida - Luku Modrića.

[twitter]https://twitter.com/Emini_Sir_Kay/status/1676990609272209417[/twitter]

Mladi dvojnik osvajača Zlatne lopte zbog toga je preimenovan u 'Bebu Modrića', a navijači su sigurni da će dječačić u budućnosti postati nositelj igre Reala.

"Modrić nikada neće otići iz Real Madrida jer ne može imati 38 godina i igrati utakmice do 10”, šali se jedan od njih, dok je najkorišteniji izraz "fenomen".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gledajući ga tako dominantnog u svojoj dobnoj skupini nedvojbeno je teško zamisliti da se neće probiti, ali nogomet je pun neispunjenih obećanja mladih talenata.

Preostaje sačekati "samo" šest ili sedam godina i saznat ćemo da li će Baby Modrić uspjeti da se probije među seniore Kraljeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi