Haaland molio Modrića na terenu, a zatim radi Hrvata uletio i u svlačionicu Reala: "Halo, ti si..."

Nevjerovatna veličina kapitena Vatrenih

Haaland molio Modrića na terenu, a zatim radi Hrvata uletio i u svlačionicu Reala: "Halo, ti si..."

Admin Čaušević

Sva veličina Luke Modrića u svijetu fudbala najbolje se vidjela nakon prvog meča četvrtfinala Lige prvaka između Real Madrida i Manchester Cityja. Od brojnih zvijezda Kraljeva, iskusni Hrvat je bio najtraženiji, poznato je i zašto.

U fantastičnom meču Real i Manchester City su odigrali 3:3. Građani su vodili u dva navrata, ali se domaćin nije predavao te se može reći da je remi najrealniji ishod susreta.

Modrić nije bio među starterima, a priliku za igru dobio je u posljednjih 20-ak minuta. Ušao je kad je Real gubio i odmah se osjetilo njegovo prisustvo jer je ubrzo Fede Valverde postavio rezultat.

Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka igrači aktuelnog prvaka Evrope su prvenstveno tražili Modrića. Razlog je što su željeli dres osvajača Zlatne lopte iz 2018. godine.

Dres u kojem je Modrić igrao je završio u rukama Kevina De Bruynea, ali ni Erling Haaland nije otišao za Englesku nezadovoljan.. Više detalja je objavila Defensa Central.

Na snimcima i fotografijama poslije meča se moglo vidjeti kako Haaland nešto šapuće na uho Modriću. Norvežanin je zapravo tražio dres sada već legendarnog veznjaka.

Oglasi

Hrvat je klimnuo glavom kao da odobrava Haalandov prijedlog poslije čega je ostao razgovarati sa Joškom Gvardiolom, dok je napadač Građana otišao na drugu stranu.

Kad se sve završilo i igrači otišli u svlačionice, Haaland je odlučio potražiti Modrića kako bi dobio dres te je čak i ušao u prostorije gdje borave igrači Reala.

"Halo, ti si legenda", navodno je kazao Haaland Modriću nakon što je dobio dres što dovoljno govori o veličini čuvenog Hrvata.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zanimljivo da je za Modrićev dres bio zainteresovan možda i ključni igrač Cityja, Rodri, ali je Španac završio praznih rukava.

Preostaje da se vidi da li je duel protiv Građana bio posljednji Modrićev u Ligi prvaka na stadionu Santiago Bernabeu pošto mu ugovor s Kraljevima ističe na kraju sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi