Hrvatu fair-play nije jača strana: Ljutiti Ter Stegen potrčao ka Modriću, saigrači ga smirili

Tražili da izbace loptu, ali on to nije uradio

Hrvatu fair-play nije jača strana: Ljutiti Ter Stegen potrčao ka Modriću, saigrači ga smirili

Endin Čaušević

Real Madrid igra na svom terenu veliki derbi protiv Barcelone u okviru polufinala Kupa kralja.

Prvi meč ljutih rivala igra se na Santiago Bernabeu, dok je revanš utakmica na rasporedu tek 5. aprila.

Iako je Barcelona dosta oslabljena doputovala u Madrid uspjela je u 27. minuti šokirati Kraljeve i povesti sa 1:0.

Gavi je iskoristio nepažnju odbrane Reala, dodao loptu za Kessieja čiji udarac brani Courtois, ali na kraju pogađa Militaa i završava u mreži domaćeg tima.

Nakon toga Real Madrid je ponovo preuzeo incijativu na sredini terena i pokušao što prije da dođe do izjednačenja.

Zanimljiva situacija desila se u 35. minuti kada je lopta nezgodno pogodila Kessieja u petercu Barcelone i on je ostao ležati na terenu, ali igrači Real Madrida nisu željeli da izbace loptu i prekinu akciju.

Oglasi

Igrači Barce tražili su da zbog fair-playja izbace loptu i prekinu igru da se Kessieju ukaže pomoć, ali to se nije desilo.

U centru pažnje bio je Luka Modrić koji je na kraju akcije pokušao da savlada Ter Stegena, ali je loše šutirao nakon čega su igrači Barcelone krenuli prema njemu i pokazali mu da je trebao izbaciti ranije loptu.

Posebno je ljut bio Ter Stegen koji je krenuo da trči prema iskusnom hrvatskom veznjaku koji se nije proslavio u ovoj situaciji jer je pokazao da mu fair-play nije jača strana.

Šta se dešavalo u toj akciji, te reakciju Ter Stegena i saigrača na potez Modrića pogledajte OVDJE.

Ter Stegena su na svu sreću saigrači uspjeli da smire i pokažu mu da se vrati ispred gola kako ne bi bespotrebno dobio žuti karton.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prljavi klub,prljavi igrači.Uvijek bili i biti će
3 5
bk123
Nigdje veze....
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi