Bernabeu proključao, ali sve je trajalo samo nekoliko sekundi!
Pogodak Real Madrida opravdano je poništen.

Poništen pogodak

Bernabeu proključao, ali sve je trajalo samo nekoliko sekundi!

E. Ganibegović

U 21 sat po centralnoevropskom vremenu počeo je prvi duel polufinala španskog kupa između Real Madrida i Barcelone.

S obzirom na sve izostanke i prednost domaćeg terena, Real Madrid je blagi favorit u ovoj utakmici što za sada i pokazuje.

Imaju Madriđani terensku inicijativu koju su zamalo krunisali u 10. minuti utakmice.

Naime, Camavinga je sjajno uzeo jednu loptu na centru, dodao do Valverdea, preko Modrića lopta ide do Vinicusa koji sjajno centrira, a Benzema pogađa.

Proključao je Santiago Bernabeu, ali sve je bilo kratkog daha. Sudac je podigao zastavicu i pogodak Francuza je opravdano poništen.

Da je zaista Benzema bio u ofsajdu, vidjelo se na prvo gledanje. Bilo je očigledno i VAR nije imao potrebe da interveniše u ovoj situaciji.

Oglasi

Opis nije dostupan.

Za Real Madrid će ovo biti prilika da se osveti Barceloni za poraz iz finala španskog Superkupa Španije kada je katalonski klub slavio sa 3:1.

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Militao, Rudiger, Nacho, Camavinga, Kroos, Modrić, Valverde, Vinicius Junior, Benzema.

Barcelona: Ter Stegen, Araujo, Kounde, Marcos Alonso, Balde, Busquets, De Jong, Kessie, Raphinha, Gavi, Ferran Torres.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi