14

Komentari (14)

Pixi2021
Godine jesu ucinile svoje i njegova forma pocela je opadati zadnje dvije sezone ako brojimo i ovu sadasnju ali Modric je bio top zadnjih 10+ godina.. bez dileme zasluzeno je uzeo zlatnu loptu i pripada drustvu najboljih that ever did it.
Krivaja Zavidovići
Od kad je dvojac Ćavi-Inijesta sišao sa "pozornice" sigurno 2 najbolja veznjaka unazad nekoliko godina su KDB i Modrić. Modrić je možda bolji organizator igre, lucidniji... dok je KDB bolji u samoj završnici, uvijek ima više golova i direktnih asistencija... Poslije njih Toni Kros i onda prazna mjesta...
Zlatnidelirij76977
Realan odgovior
Joe17
Hahahhahh, nisu normalni zaista, pa LM10 je fudbalski majstor ili sto vise velemajstor, svaka cast KDB al je LM10 daleko ispred njega.
Ss.ba
Po cemu tacno? Vezni igrac i jedan i drugi. A da malo pogledamo statistiku? Ali ne statistiku dodavanja prvom do sebe,kao Pjanic. Nego statistiku golova,asistenica i kreiranih šansi.
Ss.ba
Luka Modric: 744 utakmice.78 golova.128 asistenica.56 609 odigranih minuta. Kevin De Bruine: 589 utakmica. 144 gola.239 asistencija. 44 614 odigranih minuta. Ovo je klubska statistika. Slicna statistika je i u nacionalnom timu.
Amansio
Jbg. Lukica ima 25 trofeja, ovaj 2,5 ?
user1676741915
Debrujne je doktor za modricauvjek bio i ostao
Joe17
Uporedjujes LM10 s MP, izvini al nakon ove izjave nema smisla vise pisati o fudbalu s Vama. Lp
Krivaja Zavidovići
KDB ima 22 osvojena trofeja u dosadašnjim klubovima...
koraj
Jutros sam vidio komsiju kako iznosi smece, ni modric mu nije ravan sa kakvom elegancijom je to napravio!
JanSobieski
Kakve vam je Luka komplekse nabio pa izvlačite komentare kozoheba kojima je glavni sport općenje sa domaćim životinjama,strašno stvarno,nije vam lako nimalo.
user1676741915
Real ima trofeje a ti pripisuješ luki ha ha
JanSobieski
Luka ima Zlatnu loptu i trofeje s Realom ha ha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.