Dok ga je Ancelotti "pregrijao" na Maradoni iz Španije stigla svježa vijest o Modrićevom novom klubu

Hrvat opet nije bio starter

Dok ga je Ancelotti "pregrijao" na Maradoni iz Španije stigla svježa vijest o Modrićevom novom klubu

Admin Čaušević

Oko 20 minuta zagrijavao se Luka Modrić na stadionu Diego Maradona u Napulju prije nego što mu je Carlo Ancelotti dao šansu u drugom kolu Lige prvaka protiv Napolija. 

Modrić se nalazi u ozbiljnoj krizi, a na nekoliko posljednjih mečeva Reala iskusni Hrvat nije dobio ni minute, tačnije protiv Las Palmasa i Girone je presjedio na klupi.

Osvajač Zlatne lopte se nije našao ni u startnoj postavi za meč protiv Napolija te su španski mediji počeli izvještavati o slučaju zvanom Modrić.

"Definitivno postoji slučaj Luka Modrić, Uništili su ga na Wanda Metropolitanu i od tada nije ništa odigrao", kazao je poznati novinar Dani Garrido.

I pred meč protiv Napolija govorio je Ancelotti o statusu iskusnog veznjaka te je kazao da razumije što je nezadovoljan.

"Klupa, uključujući i Modrića, motivisana je i uzbuđena. Nikada nismo razmišljali o tome da završimo s istih početnih jedanaest", rekao je Italijan te nastavio:

Oglasi

"Modrić je dobro, očito nije sretan jer ne igra, ali imat će svoje prilike. Moglo bi biti danas ili u sljedećim utakmicama."

Hrvat se počeo zagrijavati čim je počelo drugo poluvrijeme, a u igru je ušao u 64. minuti umjesto Tonija Kroosa. Kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

I dok ga je Ancelotti "pregrijao" na Maradoni iz Španije stižu nove potvrde da je Modrić sve bliže odluci da izabere transfer u Inter Miami. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Pokušat će promijeniti svoj status u ekipi do janaura je želi biti starter, ukoliko nastavi grijati klupu odlučit će da digne sidro i karijeru nastavi preko bare. 

Modrić je imao namjeru završiti karijeru, ali prema trneutnom okolnostima takav ishod se čini nerealnim. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi