34

Komentari (34)

Ecosport
Klošaru nosati, jesi li opet ti dobio nagradu za igrača utakmice? Tata Perez da ti opet naštima zlatnu loptu, sve ti iebem nosonja.
plemic
morž je naštelojo pjaniću, haha
prvak1905
Vidite stare zastave i dresove evo vam još jedne reprezentacije igra protiv HRVATSKE
umzm12123
Hahahahhahaha pun im ormar dresova...
King_Kenny
...plakao jer slijedi Brazil.
umzm12123
Neka kenjaro,antitalent nacija u svemu,glavni ti igraci oblace HR dresove i gledaju ih kao svoje idole...
King_Kenny
@umzm12123 ...to je njihova sramota ne moja...a ne bi se ni Hrvatska plasirala na SP da ima sabotere u savezu kao sto mi imamo BH katolike i pravoslavce,tzv.Hrvate i Srbe,nego bi sad sjedili kod kuce i razmisljali da li ce igrati prijateljsku protiv Rusije koju im je dogovorio srpski clan saveza...
umzm12123
Jbg neko sve dokumente te Drzave,imam iz BiH sto jest jest toalet papir Violeta,i to Hrvat drzi
@King_Kenny što se bolan raspravljaš sa ovim fašističkim ****etom, fekalijom i parazitom? Vidiš da je to ona klasična ujkanska hinjava zdapi. Bosanski katolik sa hrvatskim papirima nacije nastale u međunožju '93.
user1669598125
Uša mamu yebao
koraj
U jednom danu 12 clanaka o rvatima na bosanskom portalu? Malo li je...
umzm12123
Hrvati,Srbi i muslimani zive u toj tvojoj Bosni
axel42
Ne u toj našoj Bosni i Hercegovini žive bosanci i hercegovci! Doratu jedan!! Hrvate žive u Hrvatskoj, Srbi u Srbiji!! Kontaš?? Dakle ako bi te neko iz recimo Njemačke pitao odakle si, ti bi trebao po svoj logici reći iz Bosne i Hercegovine, jeli tako majmune. Dakle u BiH žive bošnjaci, katolici, pravoslavci i ostali!!! Nikako Srbi, Hrvati i ostali!!!!
umzm12123
Ocito ti pamet nije jaca strana nazalost,steta mi svi imamo HR dokumente i gdje god dodjem ja sam Hrvat,a ti glupi Bosanac,ma na vizu i 3 mjeseca u Njemacku podove da si cistio đubre jedno
umzm12123
Sreca skontala vas Europa hshah,vi ste zadnji sljam Europe,nesretno nastanjen,gledajte i dalje druge reprezentacije i sanjajte,sanjajte sve sto je dobro,jer s takvom pameti ce vam uvijek biti lose
axel42
Nepričamo ovdje o sportu!! Tu ste miljama ispred nas, to niko neosporava!! Kažem ti da si Bosanac i Hercegovac ako si iz Mostara ili Širokog Brijega! Kontaš kretenu? Ti nisi Hrvat! Ti si Bosanac i Hercegovac katolik! Nečeš reči ako te neko pita odakle si, a ti recimo iz Mostara, da si Hrvat!!!! Pa nisi toliko paglu!
umzm12123
Ocito si glup ko *****,jel ti onaj dvojac iz Svedske sto ti igra za BiH,jesu oni Svedjani,al igraju za BiH jel,odakle im papiri BiH ako su se rodili i odrasi u Svedskoj,sam sebi seres u usta hahahahaha
umzm12123
Bem te glupa Bosanac jedan
umzm12123
Vi ste nacija koja se trazi,jbg tek ste na pocetku,pa stvarate nesto,razumijem hahajaj
user1663816644
Prekinu UZP-ovac.Kako te nije sramota ovdje doci i vrijedjati.Uzmi istoriju Bosne pa se edukuj.
umzm12123
Uzeo,znam je,zato i pisem...Holiday Inn invalidi
vence
Papire su dobili po porijeklu..očevi i matere im iz Bosne. I da, oni su Svedjani i da se pitam,bilo bi da mozes igrati za drzavu gdje si rođen i cao..al jbga..pola Hrvatske i Srbije u svim sportovima tad ne bi ni u pola bili uspjesni..kao ni Sviceraska i td.
vence
Nacija koja postoji, pa et nekih hiljadu godina..upravu si..tek na početku. Nek si živ i zdrav povjesničaru naš.
@umzm12123 mi Bošnjaci, Bosanci i Hercegovci koje ti nazivaš šljamom, poseremo sve vas majorizirane zajedno sa vašim domovnicama i obrišemo dupe sa njima.
plemic
čudi me da ne pišu o zmajima i rusovima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.