Luka Modrić poslao dres bivšem igraču Sarajeva i napisao mu zanimljivu poruku

Kapić oduševljen

Luka Modrić poslao dres bivšem igraču Sarajeva i napisao mu zanimljivu poruku

E. Čaušević

Vezni fudbaler Real Madrida, Luka Modrić, svoj dres u kojem je u nedjelju nastupio u El Clasicu odlučio je pokloniti bh. igraču Rifetu Kapiću.

Kapić je prošle godine drugi dio sezone proveo u dresu Sarajeva na posudbi iz Grasshoppersa, a potom je odlučio karijeru nastaviti u Bundesligi u dresu Paderborna.

Ovaj 24-godišnji fudbaler iz Cazina s njemačkim klubom je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine, ali se ove sezone nije baš naigrao. No, Kapić je u zimskoj pauzi u prijateljskim utakmicama pokazao da se na njega itekako može računati jer je odigrao nekoliko veoma dobrih mečeva.

Kapić je nakon El Clasica dobio na jedan od najboljih poklona ikad, a to je dres Luke Modrića. Hrvatski reprezentativac je čak napisao i poruku za bh. igrača uz svoj potpis.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Za Rikija Kapića. Vjeruj u sebe i sve najbolje", napisao je Modrić.

Fotografija Rifet Kapić.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Śmeker007
Je'l ovo Sime Vrsaljko iza njega? ?
2 3
BaboBih
Pokazao da se itekako moze na njega racunati a sjedi na klubi 15 utakmica i jos nije debitovao. Usli smo u zavrsni dio sezone. I trener tu se're ali sta i vi pisete gluposti
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi