Zidane kroz smijeh odgovorio zašto je Luka Jović ostao na tribinama protiv Barcelone

Zna se ko je gazda

Zidane kroz smijeh odgovorio zašto je Luka Jović ostao na tribinama protiv Barcelone

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida u nedjelju su na svom terenu pobijedili Barcelonu sa 2:0 i tako se vratili na vrh La Lige.

El Clasico nam nije ponudio fudbal koji smo navikli gledati prethodnih desetak godina, ali sigurno da je igračima i navijačima Reala najvažnije što su uspjeli doći do pobjede protiv ljutog rivala.

Real je poveo sredinom drugog poluvremena golom Viniciusa Juniora, dok je tačku na ovaj meč stavio Mariano Diaz u sudijskoj nadoknadi. Za Mariana ovo je bio debi ove sezone u La Ligi jer ga je Zidane otpisao još prije godinu danas.

No, na iznenađenje svih Mariano je dobio šansu i u prvom posjedu lopte zabio je gol i čak zaplakao. Zidane je iznenadio sve odlukom da Luka Jović ostane na tribina, te da Mariano dobije šansu što se pokazalo kao pun pogodak.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, nakon utakmice španske medije zanimalo je zašto je Zidane ostavio Jovića na tribinama, a on se prvo nasmijao i zatim je odgovorio na pitanje.

"Zato što sam ja trener i ja donosim odluke", poručio je Zidane.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi