Luka Modrić predmet ismijavanja nakon duela sa Messijem
Luka Modrić je prošle godine prekinuo dominaciju Lionela Messija i Cristiana Ronalda u izboru za najboljeg fudbalera svijeta. Ipak, ove sezone ničim ne pokazuje da je zaista najbolji (Foto: EPA)

Nije mu mogao ništa

Luka Modrić predmet ismijavanja nakon duela sa Messijem

Midhat Šljivak

Najbolji fudbaler svijeta za 2018. godinu Luka Modrić postao je predmet ismijavanja na društvenim mrežama nakon duela sa Lionelom Messijem.

Zvijezda Barcelone se lagano riješila Modrića, a reprezentativac Hrvatske ga je povukao za dres i tako ga je pokušao zaustaviti.

Nakon svega Modrić je postao predmet ismijavanja. Društvene mreže bruje o ovom potezu, a mnogi kritičari smatraju da Luka nikako nije smio da ponese titulu najboljeg.

"Pokušao je da dobije Messijev dres", jedan je od komentara, dok drugi twitteraš dodaje:

"Najbolji fudbaler na svijetu i Luka Modrić"...

Bilo je tu još dosta komentara, uglavnom negativnih na igru hrvatskog fudbalera, a izdvojićemo još jedan zaista brutanalan.

"Čak i Luka aModrić zna da dres Lionela Messija više vrijedi od Zlatne lopte"...

Novi duel Barcelone i Reala na programu je u subotu i ponovo je domaćin Real.

Mozzart ponovo vidi Barcu kao blagog favorita, a kvota na "dvicu" je jako primamljiva. Ipak, ako vjerujete u "keca", onda vam se i ta opcija isplati.

OVDJE pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Fakat, najveća prevara zlatne lopte, napravili su smijuriju od prestiža.
5 0
almir
haha, prvi protiv petog. Žalosno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti