Kako je Ramos reagovao nakon trećeg gola Barce? Idemo, ne dopustimo da zabiju šest komada!
Barcelona je sinoć uspjela da savlada velikog rivala i to dosta uvjerljivo. Nisu previše pokušavali, ali su zato zabili gotovo sve (Foto: EPA)

Kapiten tražio da se ekipa smiri

Kako je Ramos reagovao nakon trećeg gola Barce? Idemo, ne dopustimo da zabiju šest komada!

Midhat Šljivak

Barcelona je sinoć na Santiago Bernabeu pobijedila madridski Real sa 3:0 i tako je izborila plasman u finale Kupa Kralja.

Gotovo sve što je katalonski velikan pokušao prema golu, ušlo je u mrežu, pa je na kraju Real učešće u ovom takmičenju završio porazom od najvećeg rivala.

Igračima Reala sigurno nije lako nakon svega, a nakon panenke Luisa Suareza za vodstvo od 0:3, kapiten Kraljeva Sergio Ramos imao je "molbu" za saigrače.

"Idemo momci! Ne dopustimo im da zabiju šest komada", vikao je Ramos ostatku ekipe i to je uhvatila i kamera.

Na kraju je i ostalo 0:3. Real je bio bolji većim dijelom meča, ali je izgubio, pa im preostaje da se za trofeje bore u prvenstvu, gdje imaju popriličan zaostatak, te u Ligi prvaka.

Santiago Solari: Trebali smo biti u finalu...

Nakon utakmice trener Reala Sanitago Solari je dao kratku izjavu.

"Trebali smo postići gol i biti u finalu, stvorili smo puno prilika... Ali, nismo zabili... U fudbalu postoje golovi i šanse. Mi smo šanse imali, ali nijednu nismo pretvorili u gol... Sada tužni idemo kućama", istakao je Solari, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Moramo da nastavimo sa ovakvim igrama i pobjede će doći... Sve smo imali, osim golova".

Već u subotu slijedi nam novi El Clasico i to u La Ligi. Ponovo je domaćin Real Madrid i sigurno će željeti da se osvete Kataloncima za ovaj težak poraz.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije