Ispratio ga i Perez: Modrić otputovao na narednu klupsku destinaciju, lično će vidjeti šta ga čeka!

Pozdrav predsjednika Reala i hrvatskog veznjaka je bio jako srdačan

Ispratio ga i Perez: Modrić otputovao na narednu klupsku destinaciju, lično će vidjeti šta ga čeka!

Admin Čaušević

Luka Modrić broji svoje posljednje mjesece u Real Madridu. Od 1. januara legendarni Hrvat ima pravo da pregovara s bilo kojim klubom i stavi paraf na ugovor bez znanja Kraljeva.

Već mjesecima se nagađa o narednoj Modrićevoj destinaciji, a čini se da jedna zemlja prednjači. Naravno u pitanju je Saudijska Arabija gdje u posljednje vrijeme "sletio" veliki broj fudbalskih zvijezda.

Priliku da se lično uvjeri šta ga čeka u novoj ligi, pod uslovom da potpiše za neki od saudijskih klubova, Modrić će imati u narednim danima.

Osvajač Zlatne lopte je u ponedjeljak popodne otputovao u Rijad, a prije samog ulaska u avion srdačno ga je ispratio Florentino Perez, baš kao i ostale igrače Reala.

Modrić je kao i njegovi saigrači sa sobom ponio najosnovnije stvari pošto i sam ne zna koliko će se zadržati u prijestolnici Saudijske Arabije.

Oglasi

Los Blancosi će u srijedu igrati polufinale španskog Superkupa protiv Atletico Madrida, a ako pobijede gradskog rivala finalni duel je zakazan za nedjelju.

Klubovi iz Saudijske Arabije već dugo vremena vrbuju Modrića. O tome je krajem prošle godine govorio i njegov menadžer, Borja Couca.

"Saudijski klubovi? Ovog ljeta postojao je veliki interes za Modrića. I dalje ima nekoliko ponuda, od kluba iz glavnog grada i još jednog kluba."

"Modrić trenutno razmišlja o Realu, ali ideja o njegovom prelasku u saudijsku Pro ligu moguća je ako ponuda bude odgovarajuća", bile su riječi španskog agenta.

Al Ahli i Al Ittihad su klubovi koji će voditi ozbiljnu borbu za potpis hrvatskog veznjaka i sigurno je da će učiniti sve da ga dovedu pošto iako ima 38 godina Modrić i dalje igra na zavidnom nivou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tako će kapiten Vatrenih imati priliku da se lično uvjeri šta ga čeka u prema svemu sudeći novoj ligi koja je u proteklih godinu doživjela ogromnu ekspanziju.

Podsjećanja radi, drugi polufinalni par tunira španskog Superkupa igraju Barcelona i Osasuna. Njihov duel je na programu u četvrtak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Culer
Lukaaaaaaaaaa! Tako je!!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije