Krenuo s misijom "Osveta": Modrić počeo s realizacijom paklenog plana, Ancelotti je već na mukama!

Hrvat je odlučan u svojoj namjeri

Krenuo s misijom "Osveta": Modrić počeo s realizacijom paklenog plana, Ancelotti je već na mukama!

Admin Čaušević

Iznenađujuće vijesti stižu iz Španije, posebice nakon svega šta se pisalo proteklih sedmica. Luka Modrić ima paklen plan i već je počeo sa realizacijom provođenja onog što je zamislio.

Mnogi su španski mediji otpisali Modrića i u njemu vide bivšeg igrača Reala. Već sedmicama se piše kako će napustiti Kraljeve te karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji te da je njegov broj 10 već spreman za Kyliana Mbappea.

Istina i Modrićev menadžer je dao naslutiti eventualni odlazak još u januaru kazavši za interes bogataša iz nove obećane zemlje za fudbalere. Agent Borja Couco nije negirao za ponude Al Ittihada i Al Ahlija.

"Modrić i dalje ima nekoliko ponuda, od kluba iz glavnog grada i još jednog kluba. Modrić trenutno razmišlja o Realu, ali ideja o njegovom prelasku u saudijsku Pro ligu moguća je ako ponuda bude odgovarajuća", rekao je Couca.

Međutim, izgleda da je najtačnije od svega to da Modrić razmišlja o Realu zbog čega je i počeo sa realizacijom svog paklenog plana s kojim se nada da će potpuno promijeniti situaciju u svoju korist.

Oglasi

Dobro upućeni Relevo tvrdi Modrić ima namjeru uvjeriti Ancelottija kako je još uvijek može igrati na visokom nivou s ciljem da obnovi ugovor.

"Modrić želi uvjeriti Ancelottija da može pružiti još puno. Sada ima dobru priliku da zablista i ima veliku minutažu. Sve to kako bi pokazao da može ponovo produžiti ugovor", tvrde Španci.

Modrić je izgubio mjesto startera u Realu, ali nakon brojnih povreda u veznom redu Ancelotti i neće imati previše izbora nego da forsira 38-godišnjeg Hrvata.

Bit će to dobra prilika da Modrić iako je stari vuk, ipak pokaže da nije za starog gvožđa te možda i produži svoj boravak u Realu za još jednu sezonu.

Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga i Arda Guller su povrijeđeni, upitno je i stanje Judea Bellinghama, dok je Dani Ceballos već duže vrijeme van ritma. Sve to upućuje da će Italijan morati osloniti na Modrića u narednom periodu kada je u pitanju vezni red.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kapiten Vatrenih je u utorak izborio plasman na Euro, svoje 9. veliko takmičenje u karijeri, a već danas je obavio trening s Realom i pokazao Ancelottiju da ima još mnogo toga dati.

Sigurno je da Modrić u vrhunskoj formi želi dočekati i kontinentalni turnir u Njemačkoj i to igrajući fudbal na vrhunskom nivou pa je teško vjerovati da će na zimu napustiti Santiago Bernabeu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

serum11
Je li Vam dosta više Modrića? Koliko god da je dobar, dosadilo je i Bogu i ljudima. Svaki dan barem 4 kontradiktorne vijesti i tako od SP u Rusiji 2018. što će reći peta godina prošla. Hvala na razumijevanju...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi