Real objavio gdje će Modrić igrati na proljeće i prenio njegove riječi: "Ja sam iz Hrvatske, ali..."
Foto: Ante Cizmic/Cropix

Puno se špekuliše o budućnoti Vatrenog

Real objavio gdje će Modrić igrati na proljeće i prenio njegove riječi: "Ja sam iz Hrvatske, ali..."

Admin Čaušević

O Luki Modriću se špekuliše već sedmicama, a u danima kada je osvajač Zlatne lopte na okupljanju sa reprezentacijom Hrvatske, Real Madrid je donio velike vijesti o legendarnom veznjaku. 

O Luki Modriću se špekuliše već sedmicama, a u danima kada je osvajač Zlatne lopte na okupljanju sa reprezentacijom Hrvatske, Real Madrid je donio velike vijesti o legendarnom veznjaku.

Svakodnevno stižu informacije o budućnosti Luke Modrića pogotovo nakon što je izgubio mjesto startera u Real Madridu, a kao naredna destinacija se spominje Saudijska Arabija.

Modrić je ovih dana na pripremama sa Hrvatskom, a krajem godine će ući u posljednjih šest mjeseci ugovora s Realom te neki već sada špekulišu da bi od januara Hrvat mogao igrati negdje drugo.

Međutim, da se to neće destiti odlučili su se potruditi u Realu. Iz madridskog kluba su objavili ekskluzivni intervju s Modrićem nakon što je on upisao 500. nastup za Los Blancose.

Oglasi

"Real Madrid je za mene sve. To je dio mog života, moja porodica, način života. Jas am iz Hrvatske, tamo sam se rodio, ali sam ovdje 11 godina i osjećam se kao kod kuće. Zahvalan sam zbog svega kroz šta prolazim u najvećem klubu u historiji fudbala", kazao je kapiten Vatrenih.

Modrić je tom prilikom dobio i specijalizovane dresove sa brojem odigranih utakmica za Kraljeve. Poseban osvrt je dao na onaj s brojem 500.

Luka Modrić uz specijalizovane dresove Reala

"Nevjerovatno, ne znam šta bih rekao. Takvo dostignuće je nevjerovatno. 500 utakmica je brojka koju je vrlo malo igrača postiglo za Real Madrid. Biti među tom nekolicinom odabranih čini me ponosnim."

"Uz sve nagrade i trofeje, najvažnije mi je bilo priznanje navijača koji su uvijek bili iza mene. Ne možete prevariti ljude."

"Ljubav koju osjetim svaki put kad kročim na teren Bernabéua čini me jako sretnim. Tako da sam uvijek gledao kako to uzvratiti dajući sve od sebe", završio je Modrić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jasno je da će Hrvat do kraja sezone nositi dres Kraljeva, a nakon toga će prema svemu sudeći morati pustiti suzu i krenuti u neku drugu avanturu, posljednju u svojoj bogatoj karijeri.

Pošto je plasman s Vatrenim u Njemačku jako blizu teško je vjerovati da će Modrićeva naredna stanica biti poznata prije sredine jula kada se završava Evropsko prvenstvo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ecosport
Kako je ružan yebo se s majkom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi