Luka Modrić: S tim pričama nas samo nasmijavaju

Je li sreća Real vodila do završnice Lige prvaka?

Luka Modrić: S tim pričama nas samo nasmijavaju

E. Škorić

Iskusni veznjak Luka Modrić reagovao je na komentare kako je Real Madrid imao mnogo sreće u Ligi prvaka.

Real sutra u Madridu dočekuje Manchester City u revanšu polufinala Lige prvaka nakon što je s 4:3 izgubio prvi meč, a prethodno je izbacio PSG i aktuelnog prvaka, ekipu Chelseaja.

"Neka misle šta žele. Ovo je nepravedno mišljenje i samo nas nasmijavaju, ali svako može reći šta želi. Fokusirani smo na svoj rad, a ne na ono što pričaju okolo. Nemoguće je samo srećom pobijediti toliko timova, toliko prvaka. Potrebna je kvaliteta i vjera, a to su faktori koji nas čine velikima", rekao je Modrić u najavi sutrašnje utakmice.

Real je već navikao svoje navijače na povijesne povratke u Ligi prvaka, pa se nadaju finalu unatoč 3:4 porazu u Manchesteru protiv sjajnog tima Pepa Guardiole.

"Imamo puno samopouzdanja jer znamo da u prvoj utakmici nismo igrali najbolje, a opet smo zabili tri gola. Sutra ćemo biti bolji. Imamo kvalitetu i karakter, kao i veliku povijest. Ovaj klub je osvojio mnogo velikih utakmica i ima najviše naslova Lige prvaka. Nikada se nismo predavali", dodao je hrvatski reprezentativac.

Hrvatski veznjak je također naglasio da u svlačionici vlada sjajna atmosfera i da su svi željni pobjede.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Znamo šta nam je činiti, ovo nam je najvažnija utakmica u sezoni. Moramo odigrati najbolju utakmicu u godini, spremni smo", dodao je Luka.

Real je za vikend osigurao 35. titulu u Španiji, pa rasterećeno ulazi u revanš sa Cityjem koji je na programu sutra od 21 sat.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DamirS
Svaka im čast kako se uvijek vraćaju, ali ruku na srce...baš su imali puno sreće. PSG, Chelsea i City su promašili toliko 100% šansi, baš ih je sreća pratila. A s druge strane oni su svoje skoro sve iskoristili.
3 5
Realist
Maestro
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi