9

Komentari (9)

Lolek
Ti si nepismen.
Lolek
Nepismeni francuz
Klicko
Pa jedino u realu i možeš igrati.35 plus ti godina.Pa embape nije lud da dođe u svojim najboljim godinama za razvoj u taj raspadajući klub.
AcMilan_rosoneriBosna
"Još uvijek nisam produžio ugovor s Real Madridom. Međutim, neću napraviti ono što je Mbappe i nadam se da klub to neće meni napraviti", rekao je kroz smijeh Modrić. Znači napušta Real neće ostati ko Mbape u svom klubu
isko87
Po cemu si zakljucio da napusta ahahahahaha smjesno
Sanska_Prangija
U pravu je milan, razmisljajte iz vise uglova
AcMilan_rosoneriBosna
Pa piše da neće napraviti što i Mbape a Mbape je ostao u Psg svom klubu šta će onda napraviti Modrić ako neće isto i ostati u Realu objasni ti meni
Lolek
Ti si nepismen.
Dinci_auto123
Mbappe je "napravio grešku" jer nije otišao u real, a Modrić neće napraviti tu grešku jer neće OTIĆI iz reala.Ne znam što komplikujete bezveze.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.