Luka Modrić 'majstorski' prozvao Mbappea
Foto - EPA

Sve uz osmijeh

Luka Modrić 'majstorski' prozvao Mbappea

M. Šljivak

Luka Modrić već je 10 godina član Real Madrida, a 'Kralj' će ostati barem još jednu sezonu.

Ovaj 36-godišnji fudbaler usmeno je dogovorio nastavak saradnje s Kraljevima i novi jednogodišnji ugovor potpisat će nakon finala Lige prvaka.

Govoreći za Partidazo Cope hrvatski fudbaler 'bocnuo' je Kyliana Mbappea za kojeg mnogi tvrde da je prevario Real Madrid. Obećao je doći, ali na kraju je potpisao novi ugovor s PSG-om.

"Još uvijek nisam produžio ugovor s Real Madridom. Međutim, neću napraviti ono što je Mbappe i nadam se da klub to neće meni napraviti", rekao je kroz smijeh Modrić.

Luka je jasno maksimalno opušten jer će novi ugovor dobiti jako brzo. Bit će to finansijski mnogo skromniji potpis, ali novac više nije bitan i vrlo je moguće da će Modrić karijeru završiti u Realu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hrvatski fudbaler je u dresu kraljevskog kluba osvojio apsolutno sve što je mogao, a Real mu je omogućio da ponese i titulu najboljeg fudbalera svijeta 2018. godine.

Ukupno je Luka za Real odigrao 435 utakmica i postigao je 31 gol.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

AcMilan_rosoneriBosna
"Još uvijek nisam produžio ugovor s Real Madridom. Međutim, neću napraviti ono što je Mbappe i nadam se da klub to neće meni napraviti", rekao je kroz smijeh Modrić. Znači napušta Real neće ostati ko Mbape u svom klubu
3 7
Klicko
Pa jedino u realu i možeš igrati.35 plus ti godina.Pa embape nije lud da dođe u svojim najboljim godinama za razvoj u taj raspadajući klub.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi