Nije mu dugo trebalo: Modrić donio odluku koju navijači Dinama čekaju kao ozebao sunce!

Velika vijest je stigla iz Španije

Nije mu dugo trebalo: Modrić donio odluku koju navijači Dinama čekaju kao ozebao sunce!

Admin Čaušević

Luka Modrić je najbolji izdanak Dinamove škole ikada i navijači njegovog matičnog klubu sanjaju o povrtaku na Maksimir, pogotovo nakon špekulacija posljednjih dana.

"U zadnjoj je godini ugovora, ja ću ga nazvati ove zime, naravno. Pa kako Dinamo ne bi želio vratiti Luku Modrića? Ne mogu reći da sam s njim u stalnom kontaktu, ali poznajem članove njegove porodice", poručila je Vlatka Peras u razgovoru za Index.

Predsjednica UO Dinama je na taj način probudila snove kod pristalica Modrih o povratku Modrića na mjesto gdje je i počela velika karijera.

Međutim, san Dinamovaca nije dugo trajao pošto je danas iz Španije stigla velika vijest koja će razočarati sve pristalica najuspješnijeg hrvatskog kluba.

Naime, kako javlja Marca Modrić je već donio odluku o svojoj karijeri te kopačke o klin želi okončanti u dresu Real Madrida.

Oglasi

Španski list navodi da 38-godišnji Modrić do kraja karijere ne želi igrati niti za jedan drugi klub osim za Real Madrid.

Tokom ljeta Hrvat je odbio astronomske ponude iz Saudijske Arabije bez previše oklijevanja, dok mu se i u Dinamo ne vraća.

U dosadašnjem dijelu sezone Modrić je upisao četiri nastupa za Real s tim da je samo jednom bio starter i to protiv Getafea u posljednjem kolu.

"Modrić je produžio ugovor i dogovorili smo se da produži i svi smo bili oduševljenji zbog toga pa i Luka", kazao je Carlo Ancelotti o Modrićevom statusu među Kraljevima.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Je li se njegova uloga promijenila? Ako pogledamo prve mečeve, onda jeste jer je samo jednom bio starter", dodao je Italijan.

Modrić je na stadion Santiago Bernabeu stigao 2012. godine i u međuvremenu je postao ikona Los Blancosa. Osvojio je pet Liga prvaka, postao kapiten te mu je pripala i Zlatna lopta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi