Modrić uskoro donosi odluku, ali želja je jasna

Postaje slobodan

Modrić uskoro donosi odluku, ali želja je jasna

Samir Mlaćo
Sjajni Luka Modrić na kraju sezone postaje slobodan.

Hrvatu ističe ugovor sa Realom, no očekuje se da se saradnja produži.

Iskusni vezista igra u sjajnoj formi i pohvale mu stižu sa svih strana.

Pojavile su se i informacije da ne želi produžiti saradnju te da na stolu ima nekoliko ponuda, no novinar Fabrizio Romano tvrdi da je Modrićeva želja ostanak u Madridu.

Modrić će uskoro potpisati novi ugovor. Njegova želja je ostanak u Realu“, tvrdi Romano.

Madridski AS objavio je nedavno da pojedini klubovi pomno prate situaciji oko Modrića, te da hrvatski reprezentativac već ima dvije pNavodno, Modrić je dobio ponudu Juventusa da potpiše za ovaj klub, te ima i bogatu ponudu jednog kluba iz Katara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, jasno je da je Modrićeva želja da ostane u Real Madridu barem još jednu sezonu, ali šta će biti na kraju od svega toga sigurno ćemo saznati uskoro.onude za nastavak karijere ukoliko ne postigne dogovor s Kraljevima.

Modrić je u Real stigao iz Tottenhama 2012. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi