Igrači Arandine poslali poseban zahtjev Realu, e sada je svima jasno ko je i šta je Luka Modrić!

Nevjerovatno

Igrači Arandine poslali poseban zahtjev Realu, e sada je svima jasno ko je i šta je Luka Modrić!

Edmir Škorić

Arandina će u 21:30 sati ugostiti Real Madrid u meču 2. kola Kupa kralja i bit će apsolutni autsajder, ali to će za domaće fudbalere biti istinski spektakl.

Arandina neće imati puno šansi protiv Reala bez obzira kakav sastav izvede Carlo Ancelotti, a sigurno je da će dosta rotirati, ali barem će za mnoge ostati uspomena da su imali priliku da igraju protiv velikog Reala.

Bit će to dan za pamćenje svakog igrača i navijaač tima iz četvrte lige. Zanimljivo je da su poslali Realu popis na kojem se jasno vidi ko želi čiji dres.

22 fudbalera Aradine su se izjasnila, a čak devet njih je napisalo da želi da mijenja dres sa Lukom Modrićem, što je možda i najbolji dokaz koliko je veliki hrvatski reprezentativac i koliko je cijenjen u svijetu fudbala.

Svi žele dres Luke Modrića

Fer, Vitolo, Jorge, Frodo, Santa, Zazu, Jaime, Kevin i Haji su ti koji žele dres Modrića, ali će na kraju sreću da ga dobije imati samo jedan od njih.

Oglasi

Drugi na listi je Jude Bellingham pošto njegov dres žele trojica, a dvojica su izrazili želju da im dres da Nijemac Toni Kroos.

Dvojica žele dres Rodryga, golman Adri traži golmanski dres Kepe, a defanzivac Atomo od Nacha. Jara bi dres Courtoisa, a Ayoub Viniciusa Juniora.

Bez obzira kakav rezultat bude na kraju, mogli bi iz Madrida po ko zna koji put pokazati veličinu, pa svima ispuniti želje, te podijeliti po jedan dres od svojih zvijezda.

Pitanje je samo hoće li biti toliko dresova Luke Modrića...

Najavio je Carlo Ancelotti da će večeras biti promjena, očekuje se debi Arde Gulera koji se tek oporavio, a koji je ljetos kao mlada zvijezda za 20 miliona eura prešao iz turskog Fenera.

Ancelotti je uoči ove utakmice kazao da je njima kao aktuelnom osvajaču trofeja namjera da idu do samog kraja i ne žele da se poskliznu u ranoj fazi, pa će ozbiljno da shvate svog rivala koji je, ruku na srce, miljama daleko od kvaliteta Madriđana.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi